Starten Hvor bloggeren ble født

Illustrasjon til første Uhørt-innlegg 10. januar 2015. Tegnet av Odd Klaudiussen.
Illustrasjon til første Uhørt-innlegg 10. januar 2015. Tegnet av Odd Klaudiussen.

 

Min gamle blogg ble opprettet hos blogg.no i 2015, og er nå lagt ned. Den ble i utgangspunktet opprettet til mine bidrag i Uhørt-spalten hos iTromsø.

Jeg debuterte hos iTromsø med innlegget Respekt og likeverd – finnes det? Opphavet til innhold kom fra Aleksander Helmersbergs opplevelse av at diagnosen til hans lille datter med Downs syndrom ble latterliggjort i Radioresepsjonen rett før jul 2014. Dette skapte stor debatt rundt temaet, og engasjerte blant annet meg. Jeg brenner fortsatt for temaet, og er glad det blir belyst med jevne mellomrom.

Som spaltist ble jeg vel mottatt, og som blogger startet den økende lysten til å skrive. Mitt mål i dag er å sette søkelys på helsevesenet blant annet, og spesielt mitt eget yrke, vernepleie. Men jeg skriver også innimellom generelt om det som hjertet og hodet fylles med.

 

Takk for at du leser.

Comments

comments